Moottoripyörän ja mönkijän huolto Humppilassa

Ota yhteyttä!
Mopokuvake

Meiltä saat kaikki huollot ja korjaukset, oli kysymyksessä sitten moottoripyörä tai moottorisaha. Teemme pienkoneiden, perämoottoreiden, mopojen, moottoripyörien ja mönkijöiden huoltoa Humppilassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme korjaa myös vaikka puutarhakoneesi käden käänteessä. Ota yhteyttä, kun kaipaat pienkoneen, moottoripyörän, mopon tai mönkijän huoltoa alan ammattilaiselta!

Tarvitsetko korjausta tai huoltoa mopolle tai moottoripyörällesi – me hoidamme menopelisi, jotta saat huristella huolettomasti eteenpäin

Tuomon mopo ja pienkonehuolto on mopojen, moottoripyörien ja mopoautojen korjauksiin sekä mönkijöiden huoltoihin erikoistunut yritys Humppilassa. Teemme niin pienet kuin suuremmatkin korjaukset kulkuneuvollesi. 


Kulkuneuvojen säännöllinen huoltaminen ehkäisee mahdollisia tulevia korjauksia jo etukäteen ja parantaa käyttömukavuutta sekä tehokkuutta. Huollon ja korjauksien lisäksi teemme öljynvaihdot ja vaihdamme renkaat. Teemme kaikki työmme huolellisesti ja turvallisesti – tämä takaa sinulle huolettomat ajokilometrit eteenpäin. Meiltä saat myös varaosat!

Hinnasto:

  • Mopon tai skootterin tarkistushuolto 70 € (+öljy ja tulppa)
  • Moottoripyörän tarkistushuolto 70 € (+öljy ja suodatin)
  • Kaasuttimen synkronointityö 40 €
  • Moottoripyörän tai mönkijän huolto-/korjaustyö 70 €/h
  • Mopoauton huolto-/korjaustyö 70 €/h
  • Mopon huolto-/korjaustyö 70 €/h
  • Pienkoneiden huolto-/korjaustyö 70 €/h
  • Perämoottorin huolto-/korjaustyö 70 €/h
  • Moottorikelkan huolto-/korjaustyö 70 €/h

Pienkoneiden ja puutarhakaluston huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kaikki pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, raivurit, trimmerit sekä moottori- ja raivaussahat. Puutarhakoneet ja
-laitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti. Tämä on hyvä tehdä jo hyvissä ajoin ennen sesonkia tai esimerkiksi heti sesongin jälkeen. 

 

Huolto parantaa laitteiden tehokkuutta, ja ne toimivat ja kestävät paremmin. Mikäli laitteesi hyytyy kesken kauden, korjaamme viat ammattitaidolla ja tehokkaasti. Meillä on kokemusta useista eri merkeistä ja tyypeistä. 

 

Huollon tai korjauksen hinta vaihtelee hieman työssä käytettävien tarvikkeiden mukaan, mikä riippuu korjattavan laitteen mallin ja moottorin mukaan. Työn osuus hinnasta on vakio.

Soita ja kysy lisää!