Moottoripyörän ja mönkijän huolto Humppilassa

Ota yhteyttä!
Mopokuvake

Meiltä saat kaikki huollot ja korjaukset, oli kysymyksessä sitten moottoripyörä tai moottorisaha. Ammattitaitoinen henkilökuntamme korjaa puutarhakoneesi käden käänteessä. Tuomon mopo ja pienkonehuolto palvelee Humppilan alueella. Ota yhteyttä, kun kaipaat pienkoneen, moottoripyörän,  mopon tai mönkijän huoltoa alan ammattilaiselta!

Tarvitsetko korjausta tai huoltoa mopolle tai moottoripyörällesi – me hoidamme menopelisi, jotta saat huristella huolettomasti eteenpäin

Tuomon mopo ja pienkonehuolto on mopojen, moottoripyörien ja mopoautojen korjauksiin sekä mönkijöiden huoltoihin erikoistunut yritys Humppilassa. Teemme niin pienet kuin suuremmatkin korjaukset kulkuneuvollesi. 


Kulkuneuvojen säännöllinen huoltaminen ehkäisee mahdollisia tulevia korjauksia jo etukäteen ja parantaa käyttömukavuutta sekä tehokkuutta. Huollon ja korjauksien lisäksi teemme öljynvaihdot ja vaihdamme renkaat. Teemme kaikki työmme huolellisesti ja turvallisesti – tämä takaa sinulle huolettomat ajokilometrit eteenpäin. Meiltä saat myös varaosat!

Hinnasto:

  • Mopon perushuolto 70 € (sis. öljy ja tarkastukset)
  • Skootterin perushuolto 80 € (sis. öljy ja tarkastukset)
  • Moottoripyörän perushuolto 120 € (sis. öljy + suod. ja tarkastukset)
  • Kaasuttimien synkronointi 40 € (2-kaasuttiminen), 50 € (4-kaasuttiminen) (Tankin yms. irrotus-asennus 57 €/t. Synkronilaitteella näkyvät myös venttiiliviat.)
  • MP-rengastyö alta-alle 40 € / 1 kpl, 65 € / 2 kpl. Isot customit tai "muut työläät": 57 €/t
  • Mopon rengastyö alta-alle 30 € / 1 kpl, 55 € / 2 kpl

Pienkoneiden ja puutarhakaluston huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kaikki pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, raivurit, trimmerit sekä moottori- ja raivaussahat. Puutarhakoneet ja
-laitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti. Tämä on hyvä tehdä jo hyvissä ajoin ennen sesonkia tai esimerkiksi heti sesongin jälkeen. 


Huolto parantaa laitteiden tehokkuutta, ja ne toimivat ja kestävät paremmin. Mikäli laitteesi hyytyy kesken kauden, korjaamme viat ammattitaidolla ja tehokkaasti. Meillä on kokemusta useista eri merkeistä ja tyypeistä. 


  • Moottorisahan perushuolto 45 € (sis. tulpan, bensasuod. ja säädön ja tarkastukset)
  • Ajoleikkurin perushuolto 120 € (sis. öljyn, suodattimet, tulpan ja tarkastukset)
  • Tasoleikkurin perushuolto 45 € (sis. öljyn, suodattimet, tulpan ja tarkastukset)
Soita ja kysy lisää!